Tailormap GIS-viewer.
Voor elk vakgebied je eigen professionele kaart creëren.
BEKIJK DE DEMO

Een kaart met informatie op maat. In de stijl die je zelf bepaalt. Die je zelf implementeert en online publiceert.

Als professional kijkt u met uw eigen specifieke bril naar een kaart. Mogelijk is voor u de bebouwde ruimte interessant, of juist de groene ruimte, of het netwerk van elektriciteits- of waterleidingen. Meestal wilt u juist verschillende data met elkaar combineren. In elk geval wilt u alleen die informatie op de kaart tonen die voor uw vak, voor uw medewerkers én klanten relevant is. Niet meer, maar zeker niet minder! Dat kan met de Tailormap GIS-viewer. De viewer verbindt tal van databases met actuele informatie over de openbare ruimte. Met behulp van onze toegankelijke software bepaalt u zelf welke gegevens u wilt combineren én laten zien. Ook welke functionaliteiten (knoppen) u wilt inschakelen. U bepaalt zelf de legenda en de stijl die past bij uw organisatie. U stelt uw eigen professionele kaart samen en stelt deze online beschikbaar aan uw medewerkers en/of klanten zodat zij er hun werk mee kunnen doen. Tailormap dus! Kaarten die verbinden.

BEKIJK DE DEMO

100% NAUWKEURIG
OPTIMAAL GEBRUIKSGEMAK
DELEN IN OPEN SOURCE

Wonen, water, werk? Jij bepaalt wat je laat zien!

De gemeente Vlaardingen ligt midden in het Rijnmond gebied. Water, wonen en werken gaan hier nauw samen. Op deze viewer vindt U naast alle panden en een indeling in wijken ook de standplaatsen en ligplaatsen langs het water. U filtert zelf welke functies (wonen, recreatie, bedrijf) u op de kaart wilt (laten) zien. De demo maakt gebruik van de Basisregistratie Adressen en Gebouwen van de gemeente Vlaardingen.

Hoe oud is deze boom?

Bewoners kijken met bewondering en trots naar de oude, monumentale bomen in hun leefomgeving. Op deze kaart kan iedereen informatie ophalen over alles wat met die bomen te maken heeft: de historie, de omvang, de voorwaarden aan het gebruik, de bescherming tegen kap en nog veel meer. U ziet de bomen, met foto's en een korte omschrijving. Een link naar een website met uitgebreide achtergrondinformatie is uiteraard mogelijk.